Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 934073810 [email protected]

Volem agrair la participació de més de 200 persones en el 3r Webinar “L’heroïna del segle XXI”, organitzat per la Fundació Educativa el passat 26 de maig. La bona acollida d’aquesta iniciativa ens anima a continuar-la el curs vinent. Us anirem informant #xerradavinclesCDM

Voleu descobrir si fem un bon ús de les pantalles? Us convidem a desvetllar-ho a través de la xerrada virtual “L’heroïna del segle XXI” a càrrec d’en Marc Masip, organitzat per la nostra Fundació Educativa . Podeu veure’n el contingut clicant en el següent enllaç: 

Aquí podeu veure el vídeo de la webinar

Marc Masip

Us preocupa veure els vostres fills enganxats a les pantalles? Sabeu com educar-los i protegir-los? Els mòbils, els ordinadors, les tauletes, les consoles de vídeojocs… formen part de la nostra vida diària. L’oci, la comunicació, tot passa per una pantalla. Però, com es pot detectar si se’n fa un ús abusiu? Què es pot fer perquè els nens i nenes i adolescents tinguin una relació més saludable amb les pantalles. Com, pares i educadors, podem fomentar l’ús responsable de les noves tecnologies?

La utilitat de les TIC és indubtable. Han canviat la nostra manera de treballar, de comunicar-nos i fins i tot de divertir-nos. Són una poderosa eina d’aprenentatge, ofereixen una finestra oberta al coneixement i ens faciliten la feina i la vida en general. No obstant això, hem d’estar pendents delsriscos que comporta el seu ús indiscriminat.

En Marc Masip psicòleg, director de l’Institut Psicològic [email protected] i expert en addicions a les noves tecnologies, compartirà amb nosaltres informació, consells i pautes per un bon ús de les pantalles. Amb aquest reconegut divulgador i conferenciant podrem descobrir com evitar que les pantalles ens perjudiquin i de quina manera podem aprofitar el millor de la tecnologia en la nova era digital.

Des de la Fundació Educativa creiem que a famílies, alumnes i educadors de totes les escoles Cor de Maria i públic en general els pot resultar molt interessant descobrir alternatives a un problema tan obvi.