Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 934073810 cordemaria@cordemariasabastida.cat

Als avis i àvies de la nostra escola

                Fa uns anys que els alumnes de 4t ESO, a partir de la matèria optativa d’Informàtica, ofereixen als avis i àvies dels nostres alumnes la possibilitat de rebre classes d’informàtica bàsica, i/o utilització dels telèfons mòbils,  i alhora donar l’opció als nostres alumnes de 4t d’ESO de fer de” professors/es” .

Aquesta iniciativa va ser pensada amb l’objectiu que, els nostres alumnes desenvolupessin actituds “pedagògiques” i  demostrar que sabien traslladar els seus aprenentatges als avis i àvies que tenien curiositat per les noves tecnologies,  així com per ampliar coneixements.

Enguany engeguem aquest projecte amb la mateixa il·lusió i amb novetats, ja que les classes no es faran a l’escola sinó al Casal Municipal de gent gran de Vilapicina i la Torre Llobeta..

Les places són limitades i per ordre d’inscripció.

Les classes seran de ¾ d’hora a la setmana i l’horari previst és:  dimecres de 10:15 a 11h. aprox.

La inscripció és gratuïta a partir de l’11 de novembre al casal Municipal de gent gran de Vilapicina i la Torre Llobeta (jardins de Can Xiringoi)

Tenim previst començar amb una presentació l’11 de desembre a les 10:15 i les classes començarien el dimecres 8 de gener. Caldrà que porteu el vostre ordinador o mòbil,  una llibreta i un bolígraf.

Us agrairíem que, en cas d’estar interessats, aneu al Casal a formalitzar la inscripció.

Esperem la vostra assistència.