Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 934073810 cordemaria@cordemariasabastida.cat

Benvolgudes famílies,
Diu la tradició que “Per Tots Sants castanyes i mocadors grans” així que us convidem a posar-vos el mocador de castanyers i castanyeres i gaudiu de les activitats organitzades pel proper dijous 31 d’octubre .
Matí:
Els alumnes de 4t de secundària ens llegiran el pregó de la festa i tot seguit participarem a les diferents activitats de coneixença entre padrins i apadrinats.
Els alumnes d’educació infantil rebran la visita de la Maria Castanyera amb la que riuran, cantaran i els explicarà moltes històries.
Tarda :
Per la tarda, els alumnes, si volen, es poden disfressar de castanyeres i castanyers. Els alumnes de 1r de secundària repartiran les castanyes a tot l’alumnat de l’escola i les menjarem tots plegats a la pista de bàsquet.

Famílies: a les 17h estigueu preparades, també hi ha festa per a tots vosaltres: ens donaran la benvinguda els gegants de Nou Barris, els alumnes de 4t de l’ESO han preparat uns tallers pro comiat al mòdic preu d’1 euro/taller. L’AMPA organitza un TÚNEL DEL TERROR per a majors de 10 anys. Preu entrada túnel per alumnes i familiars 1,5 euros; exalumnes 2,5 euros. I si voleu berenar hi haurà una paradeta de HOT DOG.

ALERTA, LES SORTIDES CANVIEN DE LLOC:

Cicle superior i secundària sortirà per Cartellà.
P3, P4 i P5 sortiran per la pista de bàsquet .