TROBADA OBERTA AMB FAMÍLIES

Barcelona, 24 d’octubre de 2017

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dijous 2 de novembre a les 17.15h (Sala Polivalent, entrada pel c/Escultor Llimona) farem la primera trobada oberta amb famílies d’aquest curs. El propòsit d’aquesta trobada i de les que farem en el mateix format segueix sent, com en les antigues reunions de pares / mares delegats, mantenir la relació entre famílies i l’equip directiu i, si escau, representants de la titularitat.

Aquests són, a termes generals, els temes que tractarem a la reunió :
 Presentació de la Programació General de centre.
 Valoració de les reunions d’inici de curs.
 Valoració de les activitats festives fetes durant el primer trimestre (camí escolar, castanyada…)
 Propostes de participació a la festa de portes obertes de Nadal.

A la convocatòria podrà assistir el pare/mare que hi estigui interessat i ho podrà fer a títol personal. Per a assistir-hi és necessari confirmar assistència (mínim dos dies abans de la reunió) a través de correu electrònic a direccio@cordemariasabastida.cat o de trucada telefònica a l’escola.

En cas que no hi hagi un mínim d’assistents (12 persones) anul·larem la trobada. De la mateixa manera, i per tal de fer trobades profitoses, si d’un grup classe hi volen assistir més de 4 persones, us demanarem que us distribuïu en les properes convocatòries (març i juny 2018).

Atentament,

L’Equip directiu

Per facilitar-vos l’assistència us oferim un servei gratuït de “guarderia” per als vostres fills/es (des de P3 fins a 6è).