MANIFEST DE LES ESCOLES COR DE MARIA- Fets del 20 de setembre

Benvolgudes i benvolguts,

Les escoles Cor de Maria es defineixen, conforme al seu caràcter propi, com a escoles cristianes i catalanes.

Com a escola catalana vivim intensament i defensem plenament la cultura, els símbols, les institucions i la llengua pròpies del nostre país.

Som escoles que eduquem els nostres alumnes en els valors de la democràcia, del respecte a les idees dels altres i de la diversitat d’opinió, de la tolerància, del diàleg i de la convivència pacífica entre els pobles i cultures d’arreu del món.

És per tot això que des de les escoles Cor de Maria vivim amb preocupació els moments actuals i els fets que s’estan produint al voltant de la convocatòria de referèndum per al proper dia 1 d’octubre i ens manifestem a favor d’una actitud dialogant per tal de resoldre el conflicte existent.

Nosaltres continuarem treballant per fomentar l’esperit crític del nostre alumnat per tal que pugui construir la seva pròpia opinió, tot respectant les idees d’ells mateixos, de les seves famílies i dels nostres treballadors i, sobretot, inculcant el valor que només a través del diàleg i de les opinions lliurement expressades a través de les urnes es poden construir unes societats més pròsperes i tolerants.

Barcelona,

21 de setembre de 2017

EN AQUEST ENLLAÇ PODREU LLEGIR EL COMUNICAT DE LES ESCOLES CONCERTADES DE CATALUNYA.

Compartim el manifest que diverses escoles i instituts impulsors de l’Escola Nova 21, al qual estem adherits,  han promogut en relació als esdeveniments que està vivint la societat catalana aquestes setmanes .

FEU CLICK PER ACCEDIR AL MANIFEST