INFORMÀTICA PELS AVIS

CLASSES D’INFORMÀTICA PER A AVIS I ÀVIES (6a Edició)                                                                     cartell avisAls avis i àvies de la nostra escola

                Fa uns anys queels alumnes de 4t ESO, a partir de la matèriaoptativa d’Informàtica, ofereixen als avis i àvies dels nostres alumnes la possibilitat de rebre classes d’informàtica bàsica, i alhora donar l’opció als nostres alumnes de 4t d’ESO de fer de” professors/es” .

Aquesta iniciativa va ser pensada amb l’objectiu que, els nostres alumnes desenvolupessin actituds “pedagògiques” i  demostrar que sabien traslladar els seus aprenentatges als avis i àvies que tenien curiositat perles noves tecnologies,  així com per ampliar coneixements.

Enguany engeguem aquest projecte amb la mateixa il·lusió.

Les places són limitadesi per ordre d’inscripció. Tanmateix, d’acord amb el nombre de persones inscrites podem estudiar la possibilitat de fer 2 torns:  un durant el segon trimestre (desembre-març) i l’altre durant el tercer (març-juny).

Les classes seran de 2 hores a la setmana i l’horari previst és:  dijous de 9 a 10h i divendres de 10 a 11h.

La inscripció és gratuïta i únicament us demanem que ens indiqueu  l’alumne/a del qual sou l’avi/àvia i el compromís d’assistència per la vostra part.

Tenim previst començar les classes el 14 de desembre. Caldrà que porteu el vostre ordinador o mòbil,  una llibreta i un bolígraf.

Us agrairíem que, en cas d’estar interessats, ompliu aquesta butlleta amb les vostres dades i l’entregueu a la recepció de l’escola abans del 27 de novembre.

Al llarg de la setmana del 27 de novembre a l’1 desembre l’escola es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la inscripció.

Esperem la vostra assistència.

IMPORTANT: Si no hi ha  un nombre suficient de persones inscrites caldrà suspendre l’activitat

“—————————————————————————————————————-

NOM ICOGNOMS:______________________________________________________________
TELÈFON:_____________________________________________________________________
Sóc/som l’avi /o àvia del’alumne/a_____________________________   del curs/grup________
Estic interessat/da a participar en les “Classes d’informàtica per a avis i àvies” realitzades a l’escola Cor de Maria-Sabastida, durant el curs 2017-18                                                                                                
Signatura