Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 934073810 cordemaria@cordemariasabastida.cat

COMUNICAT SOBRE LA VAGA DEL DIA 18 D’OCTUBRE DE 2019

Barcelona, 16 d’octubre de 2019

Benvolgudes i benvolguts,

Davant la convocatòria de vaga pel proper divendres dia 18 d’octubre els informem que a l’escola hi hauran els Serveis Mínims que estableixi el Departament d’Ensenyament i que a les darreres convocatòries han estat:

  • 1 persona de l’equip directiu
  • 1 docent per a cada sis unitats (classes) d’Educació Infantil i Primària
  • Un terç del personal d’administració i serveis

Per això, i en funció dels docents que exerceixin el seu dret de vaga, les activitats no podran ser normalitzades i només existirà un servei de vigilància, garantint la seguretat de l’alumnat assistent.

Si en algun moment la seguretat dels nostres alumnes que estiguessin a l’escola es veiés compromesa, ens posaríem en contacte amb els seus representants parentals per tal que els vinguessin a recollir.

Atentament,

Equip Directiu de Titularitat