PROGRAMA D’AUXILIARS DE CONVERSA

Benvolgudes famílies,

A partir del gener, la nostra escola té intenció de participar en el Programa d’Auxiliars de Conversa CAPS, que permet gaudir d’un parlant natiu de llengua anglesa que dóna suport al projecte multilingüe de l’escola, fent tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès i augmentant el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua.
Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que durant el curs escolar acullen els auxiliars de conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i la manutenció ( esmorzar i sopar de dilluns a divendres, així com tots els àpats durant els caps de setmana) ajuden a la integració de l’auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

No és necessari que la família parli anglès perfectament però sí que ajudaria que algun dels membres (pares o fills) tingués algun coneixement de la llengua, ja que en facilita la comunicació i el dia a dia.

També és imprescindible que l’auxiliar tingui la seva pròpia habitació i connexió a internet.

La família donarà la benvinguda i recollirà l’AC a l’aeroport o punt de trobada el dia de la seva arribada. CAPS organitzarà i facilitarà tots els detalls de la recollida.

Per a les famílies acollidores i els seus fills aquesta experiència suposarà, de ben segur, una magnífica oportunitat per poder gaudir d’una persona angloparlant a casa durant un temps i utilitzar la llengua anglesa en contextos molt diversos.

Períodes d’acollida :

2n trimestre escolar (mesos de gener-febrer-març)

3r trimestre escolar (mesos d’abril-maig-juny)

Si estan interessats a ser partícips d’aquesta experiència, els convoquem a una reunió informativa  el dia 16 de novembre a les 17:15 a la Sala Polivalent  (entrada per c/Escultor Llimona) on tindrem ocasió de preguntar als responsables de l’empresa CAPS Home to Home tot el que els interessi conèixer.

Ompliu el retallable i entregueu-lo al tutor/a del vostre fill/a abans del dia 15 de novembre.

Equip Directiu

Programa d’Auxiliars de Conversa Família interessada ______________________________________________

Nom del fill/a ___________________________________ Curs_______________Telèfon____________

e-mail _______________________________

Assistiré a la reunió          SI                  NO

Barcelona, ____ de ________________ de 2017