CARNAVAL 2018

El Carnaval 2018  ja és aquí!

A l’escola ja estem preparant les disfresses per passar una tarda divertida amb les famílies, ballant i gaudint d’aquesta festa. ElCARNAVAL dijous 8 de febrer a la tarda el rei Carnestoltes ens demana venir disfressats per fer-li una bona rebuda. És hora d’aguditzar la imaginació per triar la disfressa o els guarniments que volem lluir aquell dia! Manualitats, reciclatge, maquillatge… tot s’hi val! No cal comprar res!

El divendres 9 de febrer, a partir de les 16h, podreu gaudir de la rua tot passejant per una mà de contes, us saludaran en Peter Pan, la Blancaneus i fins hi tot els set nans. Molta atenció si els voleu veure! Sortiran pel pati del carrer Cartellà i baixaran per la vorera d’enfront de l’escola fins a la Flama. A la tornada faran la tradicional aturada a la plaça Álvaro Cunqueiro per fer fotos i ballar. El grup de percussió Maiac animarà la festa. Després tots els  personatges dels contes entraran per la porta gran cap al pati i en acabar els últims repics dels timbals podreu recollir els vostres fills/es en les fileres habituals. *Important: P3 i Cicle Superior també sortiran pel pati gran.

Serà el moment perquè les famílies puguin entrar a gaudir de la festa, acompanyar-nos i ballar al ritme de la música.

carnaval2També podrem ser solidaris! L’AMPA prepararà una xocolatada amb melindros (2€) per tal de recaptar diners en benefici del projecte MAGIC LINE que organitza l’Hospital Sant Joan de Déu i que destina a persones vulnerables.

El dissabte 10 de febrer a les 11h l’AMPA us convida a la tradicional festa i concurs de disfresses. Aquest any la categoria temàtica de grup és Sèries de televisió. No hi falteu!

*Us recordem que el proper dilluns 12 de febrer serà festa de lliure disposició a l’escola. Ens retrobem dimarts dia 13!

Bon Carnestoltes a Tothom!

L’Equip de mestres

carnaval3