Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 934073810 cordemaria@cordemariasabastida.cat
Anna Ramis, mestra i pedagoga

Com podem establir relacions de confiança en un moment tan complicat com el que estem vivint? Ens en parla la mestra i pedagoga Anna Ramis al webinar, organitzat per la nostra Fundació Educativa el 25 de novembre. Podeu veure’n el contingut clicant en el següent enllaç:  https://youtu.be/vdnuy88SN_A

A la xerrada es comentava la situació que estem vivint que ens porta a establir noves relacions que són una bona oportunitat per enfortir vincles de confiança, d’aquests vincles i de com poden ajudar-nos a millorar l’educació dels vostres fills i filles.

Agraïm la bona acollida d’aquest primer webinar. Vam ser més de 400 participants!

Ja n’estem preparant una altra pel segon trimestre, us anirem informant!

Salutacions