CLASSES D’INFORMÀTICA PER A AVIS I ÀVIES (7a Edició)

                                                                                     Barcelona, novembre 2018

Als avis i àvies de la nostra escola

Fa uns anys que els alumnes de 4t ESO, a partir de la matèria optativa d’Informàtica, ofereixen als avis i àvies dels nostres alumnes la possibilitat de rebre classes d’informàtica bàsica, i alhora donar l’opció als nostres alumnes de 4t d’ESO de fer de” professors/es” .

Aquesta iniciativacartell avis va ser pensada amb l’objectiu que, els nostres alumnes desenvolupessin actituds “pedagògiques” i  demostrar que sabien traslladar els seus aprenentatges als avis i àvies que tenien curiositat per les noves tecnologies,  així com per ampliar coneixements.

Enguany engeguem aquest projecte amb la mateixa il·lusió.

Les places són limitades i per ordre d’inscripció. Tanmateix, d’acord amb el nombre de persones inscrites podem estudiar la possibilitat de fer 2 torns:  un durant el segon trimestre (desembre-març) i l’altre durant el tercer (març-juny).

Les classes seran de 2 hores a la setmana i l’horari previst és:  dijous de 9 a 10h i divendres de 8 a 9h.

La inscripció és gratuïta i únicament us demanem que ens indiqueu  l’alumne/a del qual sou l’avi/àvia i el compromís d’assistència per la vostra part.

Tenim previst començar les classes el 13 de desembre a les 9h. Caldrà que porteu el vostre ordinador o mòbil,  una llibreta i un bolígraf.

Us agrairíem que, en cas d’estar interessats, ompliu aquesta butlleta amb les vostres dades i l’entregueu a la recepció de l’escola abans del 30 de novembre.

Al llarg de la setmana del 3 al 7 de desembre l’escola es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la inscripció.

Esperem la vostra assistència.

IMPORTANT: Si no hi ha  un nombre suficient de persones inscrites caldrà suspendre l’activitat

“—————————————————————————————————————-

NOM I COGNOMS:______________________________________________________________

TELÈFON:_____________________________________________________________________

Sóc/som l’avi /o àvia de l’alumne/a_____________________________   del curs/grup________

Estic interessat/da a participar en les “Classes d’informàtica per a avis i àvies” realitzades a l’escola Cor de Maria-Sabastida, durant el curs 2018-19

Signatura

AVIS2